Produk

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Pabrik Mesin Ruian Fangyong minangka produsen profesional mesin kemasan plastik kaya mesin nggawe kantong sampah, mesin penyegelan sisih ngisor sealing ngisor, mesin nggawe kantong kantong, mesin nggawe topeng rai, mesin nggawe sarung tangan, mesin tutup sepatu, mesin nggawe tutup padusan, slitting mesin puter maneh, mesin nglereni lan mesin relatif liyane.

We dumunung ing Ruian, Wenzhou City, provinsi Zhejiang kang 1 jam fly saka Shanghai utawa 2 jam fly saka Guangzhou.

Kabar

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. specializes in the production of flexo printing machines.

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. spesifikasi...

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing produksi mesin printing flexo.Mesin cetak flexo sing diprodhuksi dening perusahaan kasebut nduweni kualitas sing bisa dipercaya lan utamane kalebu bagean ing ngisor iki.Mesin cetak flexo utamane dumadi saka 4 bagean, yaiku bagean feed unwinding, bagean printing, bagean pangatusan lan bagean rewinding lan rewinding.Ing flexo prin modern ...

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. specializes in the production of flexo printing machines.
Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing produksi mesin printing flexo.Mesin cetak flexo sing diprodhuksi dening perusahaan kasebut nduweni kualitas sing bisa dipercaya lan utamane kalebu ...
Technical requirements for automatic flat mask machine – how to purchase mask machine
Ing masyarakat modern, amarga kerusakan lingkungan sing terus-terusan lan nambah kesadaran kabeh wong babagan pencegahan, panjaluk pasar kanggo topeng medis lan safety ...