. China Double Line Coreless Garbage Bag Making Machine pabrik lan manufaktur |Fangyong

Double Line Coreless Sampah Bag Making Machine

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Spesifikasi:

Model

LJ500

ambane tas maksimal

120 mm

Max dawa tas

200-1000mm

Bahan sing cocog

LDPE, HDPE lan bahan daur ulang

Ketebalan material

10-50 um saben lapisan

Max unwind jembaré

240 mm

Max unwind diameteripun

Φ800 mm

Kacepetan nggawe tas

150*2 pcs/min

Ganti jinis gulung mundur

otomatis

Jumlah tas gulung mundur

Max 30 pcs

Diameter gulungan mundur

150 mm

daya mesin

20kw

Konsumsi hawa

5 hp

Bobot

3000kg

ukuran

6200mm × 2240mm × 1200mm

 

Aplikasi:

Mesin iki bisa nggawe tas sampah tanpa inti ing gulungan

Fitur:

1.Double unwind, saben unwind poros mekanik kontrol dening rem bubuk Magnetik 5kg, loading otomatis
2. Saben materi dipakani kontrol dening motor inverter
3.Material outfeed kontrol dening motor inverter
4.Material dawa kontrol dening motor servo
5.Heat sealing lan perforation dikontrol dening motor inverter
6. Dilengkapi piranti pendingin udara
7. Piranti puteran jinis rotasi ganda, owah-owahan muter otomatis
8.Two poros puter maneh mimpin dening loro motor inverter
9.PLC + layar tutul kanthi operasi sing trep, kita bisa nyetel kacepetan mesin, count meter lan dawa tas
10. Kabèh mesin wis 2 set motor servo, 9 set motor inverter, 2 set motor langkah lan 2 set PLC

Sampel tong sampah

tas sampel

Katrangan rinci babagan mesin

1670216071414

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita