Latar mburi produksi mesin nggawe kantong sampah otomatis

 111111

Ingmesin nggawe tasyaiku mesin sing nggawe kabeh jinis tas kemasan plastik utawa tas kemasan bahan liyane.Kisaran pangolahan yaiku macem-macem ukuran lan kekandelan plastik utawa tas kemasan bahan liyane.Umumé, tas kemasan plastik minangka produk utama.Nanging, mesin nggawe tas sadurunge duwe cacat ing ngisor iki:

1, Ing roller kontrol tension unwinding saka mesin tas nggawe sadurungé, roller nyopir lan roller mimpin duwe kacepetan beda.Padha mimpin dening motor lan kacepetan padha.Kacepetan ngirim tas sampah bakal alon, nyebabake ketegangan ing tengah kantong sampah, lan lipatan sing ora rata, sing mengaruhi kualitas kantong sampah.

2, Ing sasi, piranti mencet panas, piranti cutter, lan tas sealing piranti saka tas nggawe mesin padha diinstal dhewe.Sawise pencet panas rampung, tas sampah diangkut menyang sisih mburi lan banjur dipotong lan disegel kanthi urutan.Nanging, iki ora mung perlu kanggo ngluwihi dawa sakabèhé saka mesin tas nggawe, nanging uga Efisiensi produksi tas uwuh suda, lan macem-macem piranti ngangkat uga dibutuhake, kang nambah biaya mesin tas nggawe.

3, Ing sasi, jembaré trek ngaturaken saka mekanisme nduwurke tumpukan saka tas nggawe mesin wis tetep.Nalika ambane tas uwuh cilik, iku gampang kanggo slip ing ngatur trek, kang mengaruhi kualitas nduwurke tumpukan.

4, Ing sasi, roller nduwurke tumpukan saka mekanisme nduwurke tumpukan saka tas nggawe mesin needed kanggo manual nyetel tabung materi.Sawise tabung materi ditutupi, nduwurke tumpukan bisa ditindakake.Casing manual mbutuhake buruh supaya kerep nyambut gawe ing mesin nggawe tas, sing akeh mbuwang tenaga kerja.


Wektu kirim: Nov-11-2021