Мобилен/Whatsapp/Wechat/Телеграма:+86 18858875050   Е-пошта: fangyongmachine@gmail.com

Производи

За нас

Профил на компанијата

Ruian Fangyong Machinery Factory е професионален производител на машини за пакување за пластика како машина за правење кеси за ѓубре, машина за правење кеси за запечатување на дното со странично запечатување, машина за правење кеси за кеси, машина за правење маски за лице, машина за правење ракавици, машина за покривање чевли, машина за правење капа за туширање, сечење машина за премотување, машина за сечење и други сродни машини.

Се наоѓаме во Руиан, градот Венжу, провинцијата Жеџијанг, која е 1 час лета од Шангај или 2 часа лета од Гуангжу.

Вести

Како да направите прецизна контрола за време на процесот на сечење

Како да направите прецизна контрола за време на сечењето...

Важно е да се направи прецизна контрола за време на процесот на сечење бидејќи квалитетот на резот директно ќе влијае на квалитетот на готовиот производ.Затоа, треба да обрнете внимание на некои точки кога користите машина за сечење.1. Положба на секачот Мораме да го ставиме секачот во правилна положба за да дозволиме работата на сечење да биде точна, ако положбата на секачот не е правилна, ќе се пресече во погрешна положба и јас ...

Како да направите прецизна контрола за време на процесот на сечење
Важно е да се направи прецизна контрола за време на процесот на сечење бидејќи квалитетот на резот директно ќе влијае на квалитетот на готовиот производ.Затоа, треба да обрнете внимание на некои точки ...
Машината за ламинирање се комбинира со првиот дел за одмотување, вториот дел за одмотување, дел од рерната, дел за премотување.Функцијата на машината за ламинирање е да ламинира два различни...