Produktet

Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

Fabrika e Makinerisë Ruian Fangyong është një prodhues profesionist i makinerive të paketimit plastik si makineria e prodhimit të qeseve të mbeturinave, makineria e prodhimit të qeseve me mbyllje anësore, makineria e prodhimit të qeseve, makineria e bërjes së maskave të fytyrës, makineria për prodhimin e dorezave, makineria e mbulesës së këpucëve, makineria e bërjes së kapakut të dushit, prerja makinë rimbështjellëse, makinë prerëse dhe makina të tjera të afërta.

Ne jemi të vendosur në Ruian, Wenzhou City, provincën Zhejiang e cila është 1 orë fluturim nga Shangai ose 2 orë fluturim nga Guangzhou.

Lajme

Si të bëni kontroll të saktë gjatë procesit të prerjes

Si të bëni kontroll të saktë gjatë prerjes...

Është e rëndësishme të bëhet kontrolli i saktë gjatë procesit të prerjes sepse cilësia e prerjes do të ndikojë drejtpërdrejt në cilësinë e produktit të përfunduar.Pra, duhet t'i kushtoni vëmendje disa pikave kur përdorni makinën prerëse.1. Pozicioni i prerësit Ne duhet ta vendosim prerësin në pozicionin e duhur që puna e prerjes të jetë e saktë, nëse pozicioni i prerësit nuk është i saktë, ai do të çajë në pozicionin e gabuar dhe i...

Si të bëni kontroll të saktë gjatë procesit të prerjes
Është e rëndësishme të bëhet kontrolli i saktë gjatë procesit të prerjes sepse cilësia e prerjes do të ndikojë drejtpërdrejt në cilësinë e produktit të përfunduar.Kështu që ju duhet t'i kushtoni vëmendje disa pikave ...
Makina laminuese kombinohet me pjesën e parë të zhveshjes, me pjesën e dytë të zhveshjes, me pjesën e furrës, me pjesën e kthimit.Funksioni i makinës së laminimit është të laminojë dy të ndryshme ...