Procesi i zakonshëm i makinës së prodhimit të qeseve jo të endura

Çanta jo të endura në përgjithësi përdorin procesin e printimit në ekran, i cili shpesh quhet "printim në ekran", i cili ka qenë gjithmonë një proces i zakonshëm printimi për shumë prodhues.Për shkak se në përgjithësi është printim manual dhe ngjyra e procesit nuk është e lehtë për t'u kontrolluar, pasi klientët vazhdojnë të përmirësojnë shkallën e printimit të hollë të produkteve dhe kërkesat për mbrojtjen e mjedisit, janë shfaqur shumë metoda të reja printimi jo të endura.Këtu së pari prezantojmë procesin e zakonshëm të makinës së prodhimit të qeseve jo të endura:

 B{7R[1AL7Z(9VQGUIXZCICS

Transferim i nxehtësisë
Transferimi termik është një lloj i veçantë printimi në printim!Kjo metodë kërkon një medium të ndërmjetëm, domethënë, fillimisht printoni grafikët në filmin e transferimit termik ose letrën e transferimit termik, dhe më pas transferoni modelin duke ngrohur pajisjen e transferimit.

Filigram
Është emërtuar pas përdorimit të ngjitësit elastik me bazë uji si mjet printimi.Është më e zakonshme në shtypjen e tekstilit dhe quhet edhe shtypje.Përzieni pastën me ngjyra dhe ngjitësin elastik me bazë uji kur printoni.Gjatë larjes së pllakës printuese nuk përdoren tretës kimikë dhe mund të lahet direkt me ujë.Karakterizohet nga forca e mirë e ngjyrosjes, mbulesa dhe qëndrueshmëria e fortë, rezistenca në larje dhe në thelb pa erë të veçantë.

Printim gravure
Ky proces ndahet në dy hapa, d.m.th., procesi tradicional i printimit të gravurës përdoret për të printuar imazhin dhe tekstin në film, dhe më pas filmi me modelin laminohet në pëlhurën jo të endura me anë të procesit të laminimit.Në përgjithësi, çanta jo të endura të printuara me modele ngjyrash me sipërfaqe të madhe e përdorin këtë proces.Karakteristikë e tij është se printimi është i hollë, i gjithë procesi prodhohet me makinë dhe cikli i prodhimit është i shkurtër.Përveç kësaj, produkti ka performancë të shkëlqyer të papërshkueshëm nga uji, dhe qëndrueshmëria e produktit të përfunduar është më e mirë se ajo e çantave jo të endura të prodhuara nga procese të tjera.Filmi është i disponueshëm në ngjyrë të ndritshme dhe mat, dhe mat ka një efekt mat!Disavantazhi është se bie ndesh me konceptin e mbrojtjes së mjedisit, sepse filmi është i vështirë për t'u degraduar.


Koha e postimit: Qershor-02-2021