Produk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Pabrik Mesin Ruian Fangyong mangrupikeun produsén profésional mesin bungkusan plastik sapertos mesin pembuatan kantong sampah, sisi sealing handap mesin sealing kantong, mesin kantong kantong, mesin masker pameunteu, mesin sarung tangan, mesin panutup sapatu, mesin pembuatan cap pancuran, slitting mesin rewinding, mesin motong jeung mesin relatif séjén.

Kami ayana di Ruian, Kota Wenzhou, propinsi Zhejiang anu 1 jam ngapung ti Shanghai atanapi 2 jam ngapung ti Guangzhou.

Warta

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. specializes in the production of flexo printing machines.

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. spésifikasi ...

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. khusus dina produksi mesin percetakan flexo.Mesin percetakan flexo anu diproduksi ku perusahaan mangrupikeun kualitas anu dipercaya sareng utamina diwangun ku bagian-bagian ieu.Mesin percetakan flexo utamana diwangun ku 4 bagian, nyaéta bagian nyoco unwinding, bagian percetakan, bagian drying jeung rewinding jeung rewinding bagian.Dina flexo prin modern ...

Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. specializes in the production of flexo printing machines.
Ruian Fangyong Machinery Co., Ltd. khusus dina produksi mesin percetakan flexo.Mesin percetakan flexo anu diproduksi ku perusahaan mangrupikeun kualitas anu dipercaya sareng utamina diwangun ku ...
Technical requirements for automatic flat mask machine – how to purchase mask machine
Di masarakat modéren, kusabab karusakan lingkungan anu terus-terusan sareng paningkatan kasadaran sadayana ngeunaan pencegahan, paménta pasar pikeun masker médis sareng kaamanan ...