. Cina Stretch Film Slitting Mesin pabrik jeung pabrik |Fangyong

Manteng Film Slitting Mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

spésifikasi:

Modél

LJ500

Max lebar kantong

120 mm

Max panjang kantong

200-1000mm

Bahan anu cocog

LDPE, HDPE sareng bahan daur ulang

Ketebalan bahan

10-50 um per lapisan

Max unwind lebar

240 mm

Max unwind diaméterna

Φ800 mm

Laju nyieun kantong

150 * 2 PCS / mnt

Rewind roll robah tipe

Otomatis

Ngagulung deui kuantitas kantong roll

Max 30 PCS

Diaméter gulungan mundur

150 mm

kakuatan mesin

20kw

Konsumsi hawa

5 HP

Beurat

3000 kg

Diménsi

6200mm × 2240mm × 1200mm

 

Aplikasi:

mesin ieu bisa nyieun kantong sampah coreless di gulungan

Fitur:

1.Double unwind, unggal unwind aci mékanis dikawasa ku bubuk magnét marake 5kg, loading otomatis
2.Each bahan dahar dikawasa ku motor inverter
3.Material outfeed dikawasa ku motor inverter
4.Material panjangna dikawasa ku motor servo
5.Heat sealing na perforation ieu dikawasa ku motor inverter
6.Equipped kalawan alat cooling hawa
7.Double aci rotasi tipe rewinding alat, robah roll otomatis
8.Two aci rewinding disetir ku dua motor inverter
9.PLC + layar rampa kalayan operasi merenah, urang tiasa nyetél speed mesin, count méter sarta panjang kantong
10.Whole mesin boga 2 sét motor servo, 9 sét inverter motor, 2 sét step motor jeung 2 sét PLC

Sampel kantong sampah

1669945548266

Katerangan lengkep ngeunaan mesin

1669945861307

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami